15 Kasım 2011 Salı

Autocad Kursu Biltek Akademi


AutoCAD Kursu Autocad Kursları

AutoCAD Kursu İçin Gerekli Ön Bilgi:

AutoCAD eğitimine katılmak için Windows  işletim sistemi ve bilgisayarın çalışma mantığı bilinmelidir.  Temel MS Office  bilgisine sahip olmak verimi arttıracaktır.
AutoCAD Kursuna Kimler Katılmalıdır? 

AutoCAD eğitimine; Tüm Mühendis, Mimar, Tasarımcı, Tekniker ve Teknisyenler katılabilirler. Makine, inşaat, Harita, Elektrik ve Elektronik, Tekstil Mühendisleri ve Teknikerleri, iç Mimarlar, Peyzaj Mimarları ve Mimarlar bu eğitime katılabilir. Ayrıca çizim yardımcıları olmak isteyen lise mezunu kişiler de AutoCAD eğitiminden yararlanabilirler. 

AutoCAD Kursunun Kariyerinize Katkıları

Adeta CAD standartlarını koyan, dünyanın bir numaralı CAD yazılımları ve CAD çözümleri üreticisi Autodesk'in ürünü olan AutoCAD programı, tüm teknik bireylerin kariyerleri için önkoşul haline gelmiştir. AutoCAD'i kullanmak tüm teknik bireyler için diplomalarını tamamlayan bir yetkinliktir. Çünkü Autodesk'in geliştirdiği programlar mühendislik ve mimarlık sektörlerine yönelik yazılımlara temel oluşturmaktadır. Katılımcılar sektörüne göre ilgili mühendislik, mimarlık veya tasarım firmalarında çalışabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder